VENETIë DEURNE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 334 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Venetië Deurne. Meer weten? Ontdek meer

29 nov 2022 om 21:26 Jammer dat het zo lang duurden want er stond dat het er binnen Max 45 min was voordat ik bestelde eenmaal afgerekend stond er dat ik een uur moest wachten jammer dit het eten was daar integen heerlijk echt een aanrader
27 nov 2022 om 22:39 Het was weer erg lekker
26 nov 2022 om 20:00 Onvoorstelbaar maar wel leuk en lekker er zou over een uur bezorgd worden en het werd kwartier
25 nov 2022 om 18:36 Pizza bestelt, tegen de tijd dat het aankwam was het koud
24 nov 2022 om 20:39 Wij hadden kindermenu (met nuggets) besteld, helaas kregen wij het menu met de frikandellen. Onze zoon was zwaar teleurgesteld, later zie ik in de mail dat ze geprobeerd hebben te bellen, ik had geen gemiste oproep. Erg jammer
24 nov 2022 om 12:01 Alles naar wens!
23 nov 2022 om 21:13 Eten nog goed warm
21 nov 2022 om 22:36 Heerlijk!
20 nov 2022 om 19:22 Verwachte tijd 20-45 minuten werd bevestigd 60 minuten. Was er uiteindelijk na 1 uur en 40 minuten. Gelukkig was het wel lekker en warm.
20 nov 2022 om 18:21 Helaas geen friet mee geleverd. Direct gebeld. Zou volgende keer korting krijgen. Afwachten dus!
19 nov 2022 om 21:36 19:30 eten besteld om 19:00 al bezorgd.
17 nov 2022 om 9:45 De bezorging was prima en op de aangegeven tijd. De kipfilet-schotels waren erg lekker. De porties waren erg klein. Weinig friet,rijst en kipfilet. Volgens mij hebben we kleine schotels gekregen voor de prijs van een grote schotel. Heel jammer.